Ashleigh and Burwood Enschede

Ashleigh & Burwood Enschede

Als u op zoek bent naar heerlijke geurlampen met een Engels tintje, is Ashleigh & Burwood wellicht hét merk voor u! Dit pareltje uit het Verenigd Koningkrijk maakt al sinds 1993 geuren voor in huis. Vader (John Nettleton) en zoon (Andrew Nettleton) zijn begonnen vanuit hun eigen keuken. Hun geurlampen barsten van de creativiteit, heerlijke geuren en vooral een erg goede kwaliteit. Na een aantal jaar is Ashleigh & Burwood zo groot geworden dat zij besloten om een fabriek te openen. Maar de geuren en geurlampen worden nog altijd met evenveel zorg gemaakt als toen het bedrijf net begonnen was.

Wat maakt van Ashleigh & Burwood een hoogwaardig geurmerk?

Vader en zoon geven aan dat hun reis ze veel heeft geleerd over geur. Bovendien hebben zij hun expertise gestoken in het creëren van een collectie heerlijke geuren en creatieve designs. Ashleigh & Burwood is vooral trots op hun innovatie en creativiteit en daarom zorgen zij ervoor dat elk aspect van hun verfijnde producten vakkundig ontworpen worden.  Ashleigh & Burwood streeft ernaar om de zintuigen van haar klanten te blijven prikkelen. Het Britse merk heeft onder andere nauwe samenwerkingen met toonaangevende parfumeurs. De sfeervolle kunstwerken worden altijd geproduceerd door hun eigen ontwerpteam. En hun doel is om fantasierijke geuren te creëren die een geschenk zijn voor uw huis.

Doordat de geuren van Ashleigh & Burwood met zorg zijn samengesteld, zorgen zij voor een aangename en frisse geur in uw huis. Soms kan het zijn dat er nare luchtjes in uw huis binnendringen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tabaksgeuren, huisdieren of een hardnekkige etenslucht. Geen van deze vervelende geuren kunnen op tegen de frisse en creatieve geuren van Ashleigh & Burwood. Het was voor u nog nooit zo makkelijk om uw huis aangenaam en fris te houden. Het enige waar u over dient te beslissen is welk geurlamp ontwerp en welke geur het beste bij u past!

De werkwijze van een geurlamp

De geurlampen van Ashleigh & Burwood bezitten een unieke lont met een luchtzuiverende werking. Met de geurlamp reinigt u uw huis van bacteriën en huisstofmijt. De geurlamp zuivert en reinigt de lucht in uw huis door vieze geuren te vernietigen. Een geurlamp verjaagd vieze luchtjes en reinigt de lucht via catalyticische oxidatie. In de steen op de lamp zitten natuurlijke metalen verwerkt. Als de steen onder de lont in gebruik is, wordt deze meer dan 200 graden warm. Door deze hoge temperatuur zorgt de geurlamp van Ashleigh & Burwood ervoor dat de lucht gezuiverd wordt en vieze geurtjes uit uw huis verdreven worden.

 

Deze methode voor zuivering van de lucht in een bepaalde ruimte stamt al uit de 19e eeuw. Het reinigen van de lucht werd vooral in ziekenhuizen gebruikt om verspreiding van vieze geurtjes en bacteriën tegen te gaan. Tegenwoordig gaat het niet alleen maar om de reinigende werking van een geurlamp. Ashleigh & Burwood heeft ervoor gezorgd dat u een knap staaltje design in huis haalt met een van hun geurlampen. En met een uitgebreid assortiment aan heerlijke geuren, zit er zeker iets fijns voor u bij!  De geurlampen van Ashleigh & Burwood reinigen de lucht in uw huis o.a. van etensgeuren en een sigarettengeur. Maar ook de geur van uw huisdier of andere nare luchtjes in uw huis worden met succes vernietigd.

Meer informatie nodig?

Wij van Geur van de Maand helpen u graag om erachter te komen welk van onze Ashleigh & Burwood producten het beste bij u passen. U kunt al uw vragen altijd via onze webshop naar ons toesturen. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Wilt u meer informatie over onze diensten en creatieve Ashleigh & Burwood kaarsen? Vul dan ons contactformulier in. En vergeet niet ons via Instagram te volgen.