heart and home Hoorn

Heart & Home Hoorn

Bij Geur van de Maand kunt u terecht voor de collectie van Heart & Home geurkaarsen. Deze heerlijk geurende kaarsen geven uw huis gegarandeerd een frisse uitstraling. De kaarsen van Heart & Home zijn niet alleen sfeervolle en leuke decoratie voor in uw huis, ze zorgen er ook voor dat er geen ongewenste geuren in uw huis ronddwalen. Zo kunt u altijd met een voldaan en schoon gevoel op de bank tot rust komen en genieten van de brandende kaarsen. Bent u benieuwd naar dit fijne kaarsenmerk? Wij hebben de beste voordelen voor u op een rij gezet in dit artikel.

De kenmerken van een echte Heart & Home kaars

De ruime selectie van Heart & Home Hoorn zorgt ervoor dat ieder huis gevuld kan worden met frisse geuren en prachtig vormgegeven kaarsen en waxbranders. Heart & Home biedt kwalitatieve geurkaarsen gemaakt van natuurlijke Sojawax, dus deze kaarsen zijn ook nog eens een verantwoorde keuze. De geurkaarsen van dit merk verspreiden een buitengewone geur en creëren al snel een stijlvolle ambiance in uw huis. Samen met de beste parfumleveranciers hebben zij jarenlang gewerkt aan het creëren van unieke geurkaarsen die al uw zintuigen telkens blijven prikkelen. Doordat de kaarsen met zorg zijn ontworpen, beschikken zij ook over een zeer lange brandduur.

Het leuke aan de collecties van Heart & Home is dat zij elk seizoen nieuwe fantastische geuren uitbrengen. Op die manier zorgt u ervoor dat u tijdens ieder jaargetij uzelf en uw huis verrast met een nieuwe geur. Vaak raakt u gewend aan bepaalde geuren die u langere tijd ruikt. Dus door om de zoveel tijd voor een afwisseling in geuren te kiezen, zorgt u ervoor dat uw beleving uitgedaagd wordt. Doordat Heart & Home verschillende maten geurkaarsen verkoopt, kunt u ook nog eens experimenteren door verschillende geuren met elkaar te combineren. Wellicht creëert u zelf dan wel uw ideale geur voor in huis.

De redenen waarom u voor een Heart & Home geurkaars wilt kiezen!

Ten eerste kiest u bij dit merk voor een verantwoorde geurkaars. De basisbestanddelen voor de wax van Heart & Home geurkaarsen zijn twee verschillende soorten sojawax. Uiteraard houden zij hun recept geheim. Al laat Heart & Home wel doorschemeren dat er kleine hoeveelheden kokos- wax, palm wax, paraffine wax en andere plantaardige ingrediënten in de kaars wax gebruikt worden. Daarnaast hebben zij een ingrediënt toegevoegd voor de perfecte romige afwerking van elke unieke kaars.

De kaarsen van Heart & Home branden gemiddeld rond de 50 uur. Zij hebben wat kleinere en juist grotere kaarsen die uitschieters hebben naar 30 of 70 branduren. Voordat u de geurkaars aanschaft kunt u uiteraard naar de brandtijd informeren. De reden dat de Heart & Home kaarsen zo lang kunnen branden is ook weer door de soja. Sojawax brandt erg mooi en geeft daarbovenop nog eens een minder zwarte walm af. Doordat er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van natuurlijke producten, hoeft u niet bang te zijn dat u verkeerde synthetische stoffen uw huis binnen haalt.

Heeft u vragen over onze Heart & Home producten?

Wij van Geur van de Maand helpen u graag om erachter te komen welk van onze Heart & Home Hoorn kaarsen of geuren het beste bij u passen. Als u vragen heeft kunt u ons een berichtje sturen via het contactformulier op onze webshop. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Wilt umeer informatie over onze producten van Heart & Home? Vul dan ons contactformulier in. En vergeet niet ons via Instagram te volgen.